O NAMA

Edukativni centar LinGap primarno organizuje kurseve stranih jezika za sve uzraste, kao i pripremne kurseve za sticanje međunarodnih diploma. 

Uz kurseve stranih jezika organizuje krativnu radionicu, školu crtanja i slikanja, školu udaraljki i muzikoterapije.

Nastava se odvija u skladu sa preporukama Savjeta Evrope iskazanih u Zajedničkim evropskim okvirima nastave jezika i nivoi učenja jezika usaglašeni su sa ovim evropskim dokumentom (CEF).

S obzirom na činjenicu da raspolažemo izuzetno bogatim fondom nastavnih sredstava, ne držimo se isključivo jedne serije udžbenika, već ih biramo u skladu sa specifičnostima određene grupe učenika. Rado prihvatamo prijedloge i želje samih učenika, koje podstičemo da preuzmu što je moguće aktivniju ulogu u sopstvenom učenju i obrazovanju.

Naši predavači su uvijek tu da vam pomognu da na što lakši i zabavniji način naučite željeni jezik i steknete sigurnost u komunikaciji.

Radi odredjivanja nivoa znanja i formiranja grupa polaznika na istom nivou, obavezno je testiranje prije početka kursa. Testiranje obuhvata pismenu provjeru znanja i usmenu provjeru ukoliko je potrebno. Za polaznike koji se upisuju na neki od kurseva u našoj školi testiranje se ne naplaćuje.

Budite i Vi jedan od naših polaznika  i doživite nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika u prijatnoj atmosferi.

Naš uspjeh je da ostvarimo dugoročno povjerenje i da sklopimo prijateljstva koja će trajati i kada ostvarite željene rezultate.

Ocijeni

(19 glasova)

KONTAKT

Edukativni Centar LinGap d.o.o.

WOG Centar
Vogošća
Jošanička 55

Tel: +387(61)269917, +387(61)519555
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pronađite nas na Facebook-u