POSLOVNI ENGLESKI

 
Kod ovog tipa kursa poseban akcenat je na poslovnoj komunikaciji i korespondenciji i stručnom vokabularu. Polja koja ovi kursevi obuhvataju su Opšti poslovni jezik kao što je vođenje sastanaka, Case Studies,telefonski razgovori, Marketing, Ekonomija, Finansije, Human Resources itd. Na ovim kursevima naučićete kako da savršeno komunicirate u poslovnom svijetu, na prirodan i samouvjeren način i budete u korak sa svim svjetskim standardima poslovne komunikacije i korespondencije. Moći ćete da bez straha odete u svijet na konferenciju, seminar ili pak novi posao u inostranstvu.
 
Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći da iskoristite ako se nađete u različitim profesionalnim ili privatnim životnim situacijama.
 
S obzirom da je akcenat rada na usavršavanju konverzacije, veci dio vježbi se izvodi kroz rad u paru, grupni rad, zajedničke projekte i radionice. Da biste pristupili jednom od poslovnih kurseva Vaše opšte znanje engleskog jezika mora da bude na nivou B1.
 
Sve dodatne informacije možete dobiti na naše kontakt telefone.
 
DINAMIKA NASTAVE PO STEPENU KURSA

 

KONTAKT

Edukativni Centar LinGap d.o.o.

WOG Centar
Vogošća
Jošanička 55

Tel: +387(61)269917, +387(61)519555
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pronađite nas na Facebook-u