NJEMAČKI

Njemački jezik se najčešće uči iz profesionalnih razloga - prilike za bolji posao ili uspješniju karijeru, otuda što se Njemačka smatra „ekonomskom lokomotivom" Evrope, a njemačke i austrijske kompanije najboljim poslodavcima.
 
Kursevi njemačkog jezika se izvode za djecu i odrasle prema standardima Savjeta Evrope, za sve nivoe učenja (od A1 do C2) uz ideju da polaznici ne samo nauče, već i zavole njemački jezik i razumiju njemačku kulturu.
 
Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz primarni cilj da se njemački jezik progovori što prije. Učenje  je bazirano na takozvanom komunikativnom pristupu koji polaznike kursa usmjerava da sva svoja znanja koriste prije svega pri usmenom izražavanju. Ipak, da bi nastava njemačkog jezika bila potpuna, nužno je razvijanje i ostalih jezičkih kompetencija: čitanja, pisanja i razumijevanja.
 
Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posjedujete izvjesna znanja njemačkog jezika koja želite da usavršite, EC LinGap nudi vam mogućnost da kroz potpuno prilagođene metode učenja naučite i progovorite ovaj samo naizgled težak jezik.
 
DINAMIKA NASTAVE PO STEPENU KURSA

 

 

KONTAKT

Edukativni Centar LinGap d.o.o.

WOG Centar
Vogošća
Jošanička 55

Tel: +387(61)269917, +387(61)519555
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pronađite nas na Facebook-u